Allt och inget..

Tiden bara flyger förbi, har inte riktigt tagit mig tid att skriva här på bloggen.. Hur kommer det sig att våren alltid går så fort?! 
Mina dagar har varit fullspäckade fast jag är mammaledig, men det är sån jag alltid har varit. Älskar att göra saker och speciellt nu när lillen börjar bli så stor och aktiv. Mitt liv/mina dagar kan se ut som följande: fika med vänner/olika människor i min närhet, mysa med familjen, handla, baka (när jag väl får tid eller om det är till något speciellt), träna (tills för 2 veckor sen då jag skadade mitt knä igen), åka till landet, träffa familjen (älskar att umgås med mina svärföräldrar & min familj!), babycafe på öppna förskolan i kyrkan, leka med min bebis.. Allt detta och lite till hinner jag med på mina dagar. Nu håller jag även på att planera & inhandla saker till min kusins student då jag fått äran att fixa hela hennes mottagning.
I söndags bestämde jag och min man att på veckodagar får vi inte äta onyttigt (dvs socker tex bullar osv) utan bara unna oss 1 dag på helgen eftersom vi båda gått upp lite under graviditet och ledighet. Går bra hittills så hoppas det håller i sig! Speciellt nu när jag inte kan träna alls (får inte ens promenera långa sträckor nu i väntan på operation!) så då måste jag verkligen börja tänka på vad jag äter. 
Jag har även börjat gå och göra mina fransar igen, och perfekt har hittat en tjej genom en bekant så vi byter tjänster, hon får naglar av mig och jag får fransar! 
Lillen blir snart 6 månader så nu äter han mer och mer och ammar mindre. Han är även väldigt aktiv och leker och utvecklas så sjukt fort, allt från att greppa och vilja ta i allt till att börja suga på sina tår, så kul att se!! Nu har vi även fått upp hoppgungan så där lär han få öva och hoppa lite också, testade första dagen idag och han tyckte det var jätte kul. Så stabil och så kul att se att han kan stå i den! Hans favorit just nu är att ligga på mage! Vi umgås även en del med några från mammagruppen och där finns en tjej som bara är 2 veckor yngre än min lilla. Så kul! Jag som alltid varig skeptisk till dessa mammagrupper osv men har hittat några jag klickar med! På söndag är det mors dag så jag unnade mig faktiskt att beställa en tårta gjord av sweets by susy, ska bli så kul att hämta den på söndag! Roligare att få en som är ordentligt gjord och väldigt fin nu när man har sin första mors dag att fira! Fast jag älskar att baka själv så är det lite roligare att få äta någon annans verk denna gång faktiskt! 
Idag tog jag mig äntligen tid att sy lite små kuddar som min bebis kan ha i vagnen och på skötbädden bland annat (så han inte  sparkar och slår i huvudet i väggen), symaskinen har stått på köksbordet och tagit plats i ca 1 månads tid, så skönt att få det gjort och kunna röja undan den! 
Så det var väl lite av mitt liv.. Nu måste jag gå och lägga mig för om några timmar är det dags att leka med bebis! 


angiews.blogg.se

Om allt och ingenting. Livet som mamma, recept, gravid osv!

RSS 2.0