Supergod höst-pasta!

Höstig kantarell-pasta
Den här pastan är enkel, supergod och går fort att tillaga. Perfekt middag för en höstig vardag när man är för trött (eller höggravid) för något komplicerat! 
Detta recept är beräknat på 1 portion. 
Ingredienser: 
1/2 paket färsk pasta spenat 
Kantareller 
1 tsk dijon senap 
1 msk smör 
1 dl matgrädde 
1 skvätt soya 
Riven Västerbotten (till servering) 

Gör såhär: 
1) Stek kantarellerna i en stekpanna med smöret. 
1) Samtidigt som du steker kantarellerna, koka upp pastan enligt anvisning på förpackningen. Börja med att koka upp pastavattnet, tillsätt sen pastan (tar endast 3 minuter att koka). 
2) Tillsätt 1 skvätt soya i stekpannan med kantarellerna och sedan matgrädden. Låt koka upp till en krämig konsistens. Ca 5-10 minuter.
3) Tillsätt dijon senapen i slutet, rör om. 
4) Blanda den färdigkokta pastan tillsammans med kantarellsåsen. 
Tänk på: färskpasta tar endast ca 3 minuter att koka. Kantarellsåsen tar ca 5-10 minuter.
Tips: denna rätt passar förmodligen jättebra med ett glas vitt vin! 
Servera riven Västerbotten ost ovanpå! 
Jag drack ett glas alkoholfri cider till :) 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

angiews.blogg.se

Om allt och ingenting. Livet som mamma, recept, gravid osv!

RSS 2.0