Bugaboo Donkey..

Nu är vi där också. Vi har köpt en bugaboo donkey duo eftersom vi väntar ett syskon. Det finns ju massa andra, billigare syskonvagnar såklart men INGEN med funktionen att man kan dra tillbaka vagnen till ensamlänge sk "mono-läge". Därför valde vi till slut denna vagn. Och för att de första bilbarnstolar/babyskydd passar den vagnen med en adapter vilket underlättar så mycket. Vi köpte en begagnad bugaboo vagn ifrån bbstyle AB i Hammarby sjöstad. Jättefin och fräsch! Det enda vi är lite besvikna på är att vi frågade om det var någon skillnad på vagnar från 2015 och framåt, och på de innan. Hon i affären sa nej. Men det stämde ju inte eftersom att de från 2015 har den nya selen och den är så mycket bättre för på den kan du bara knäppa underdelen och slipper använda överdelen. Dessutom ingick inte förlängningsbar suflett. Så trots att vi fick den för mycket billigare pris än en helt ny, så har vi ändå fått köpa en ny suflett för 850kr och nästa månad måste vi köpa ny sittdelsklädsel för Att kunna få nya selen vilket kostar 1250kr. Så blev ännu mer extra kostnader än vi räknat med. Dock älskar jag redan vagnen i monoläge bland annat pga den perfekta sidokorgen när man går och handlar! Vi var ju inne på att beställa en helt ny vagn från Holland, från babyplus. Det hade kostat oss 13200 ca (inkl frakt). Då hade allt ingått. Enda anledningen till att vi inte gjorde det var att vi hört att folk fått piratkopior när de köpt därifrån. Så vi ville inte riskera att Bli blåsta på 13000kr... dock så hade vi fått en helt ny vagn för det priset som vi kommer att ha lagt sammanlagt på den vi köpte och tillbehören. Dock är vår vagn väldigt fräsch så den ser ny ut.
Tips ifrån mig: om ni ska köpa begagnad bugaboo, se till att få billigt pris om inte det ingår nya selen. Annars; köp helst modell 2015 och framåt. Samma gäller suffletten. Ni kan alltså få senare modeller på bugaboo med mer tillbehör för samma pris vi la.
Annars är vi 110% nöjda med vagnen, bara lite som svider när man tänker efter. Men man kan ju inte veta allt innan man handlar :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

angiews.blogg.se

Om allt och ingenting. Livet som mamma, recept, gravid osv!

RSS 2.0